Hvor ligger Geilo sykkelutleie?

Vi ligger ved Kyrkjevegen 1, Geilo sentrum. Er du ved Spar butikken er det bare å gå over gaten. Vi har inn/utlevering ved Geilo Apotek. Gå inn og spør etter våre sykkelfolk! Helse i hvert tråkk!!

Betaling?

Du reserverer sykkelen på nett eller på telefon! Betaling skjer ved oppmøte på utleiestasjonen.

Vi tar alle typer kort og VIPPS.  

Kortbetaling ved Geilo Apotek / Geiloporten, Kyrkjevegen 1

Leieperioden går fra betaling til ønsket tid. Ingen refundering ved for tidlig levering.

Hvordan kan jeg forlenge leietiden?

Bare sykle videre! Betal leien ved ankomst så beholder du sykkelen til du er ferdig. Enkelt og greit! Gi oss en sms på 4069 8800. Har du bestemt deg for lengre enn en uke er det fint hvis du ringer oss. Husk, langtidsleie gir en hyggeligere rabatt.

Gir dere prisreduksjon på større grupper eller for langtidsleie?

Det gjør vi! Grupper på 10 personer eller flere får 10% rabatt når de betaler alt samlet. For lengre perioder på to uker så kan vi tilby spesialpriser. Ta gjerne kontakt med oss grupper og langtidsleie.

Må jeg bruke hjelm?

Vi anbefaler så klart hjelm til enhver tur. Dette er med på å forebygge skader ved evt fall og andre ulykker. Vi gir deg en hjelm når du leier sykkel hos oss.

Må jeg bruke lys?

Du må ikke bruke lys, men når høsten kommer på har vi lys på våre sykler. Spør oss om du er usikker på lys og sykling på Geilo

Husk vi har skikkelig hodelykter og sykkellykter til utleie. Det kan være magisk å sykle ute i mørket på vinteren.

Hva gjør jeg med sykkelen over natten?

Sykler liker å sove innendørs, akkurat som vi mennesker. Dersom du bor på hotell, sjekk gjerne med resepsjonen om de har sykkelparkering i garasjeanlegget. Ved å oppbevare sykkelen innendørs sikrer du best mulig måte tyveri og andre skader på sykkelen.

Hvilke størrelser tilbyr dere?

Vi har barnesykler fra 20" til 26" - deretter starter sykkelene på small, medium, large og X-large.

Hvem er ansvarlig hvis sykkelen blir stjålet?

Det vil være deg jfr. kontrakt du signerer ved utleien. Vi vil gi deg de verktøy og kunnskap for å holde den sikker, men du er ansvarlig for å sikre sykkelen så lenge du leier den.

Er forsikring inkludert?

Ja! Dette gjelder småskader etc men ikke totalhavari og tyveri.

Leverer dere og henter dere sykler?

Det gjør vi gjerne! Du må booke dette før du leier sykler. Vi ordner med sykler i Hallingdal, Nore og Uvdal og hele veien til Flåm. (Rallarvegen)

Ring / email for priser.

Hva skjer hvis jeg punkterer?

Det gjør du nok ikke. Dersom du mot formodning skulle punktere har vi ett kit du kan kjøpe av oss før avreise. Er du på Geilo, så kommer vi ut til deg. Du kan også stikke innom noen av sportsbutikkene rundt deg for hjelp. Kostnadene vil ligge på 200 kr inkl slange og bytte. Ring oss gjerne så finner vi ut av det.

Er det noen spesielle trafikkregler jeg må følge?

Nope, Sykkel på Geilo er bare hyggelig,

Skal du sykle til Prestholtseter eller Tuva så må du være oppmerksom på at det er biler på grusveiene som du sykler på. De har også lyst til å oppleve sætrene. De er bare ikke så spreke som deg!

Hva er vekten på deres sykler?

Våre MTB sykler ligger på 12kg, Fulldempere på rundt 13,8kg og EL sykler på ca 24kg. Fatbike ligger på rundt 15kg.

map-element-top